Колеги,имам 164 ТД 97 г..Появи се някакъв проблем в педала на спирачките.Независимо дали двигателят работи,педалът няма ход,стои горе твърд.Уж всичко по системата е препипано-с нови дискове и накладки и отпред и отзад съм,не са лоша марка,смених и вакуум помпа,спирачна помпа,серво,клапан серво, маркучи отпред,течността е нова.Мисля,че личи как съм пробвал различни майстори и всеки е казвал да сменя нещо.Реших,че може би някоя от частите,които съм купувал втора употреба-помпите и сервото,също са развалени,затова ходих в Бош сервиз да измерят вакуумите.Хората не откриха нищо,всичко било наред.Според тях,евентуално имам задържане от АБС-а.
Не знам,нямам вече нерви,ще се радвам да споделите свое предположение или личен опит.Обичам си колата,фен съм на марката,не мисля това да ме откаже.Благодаря предварително на отзовалите се.
Да кажа и това,че ползвах търсачката,критерия "спирачки" не изкара полезна тема.Ако съм пропуснал някоя-ще ви бъда благодарен за линк.
Не знам,нямам вече нерви,ще се радвам да споделите свое предположение или личен опит.Обичам си колата,фен съм на марката,не мисля това да ме откаже.Благодаря предварително на отзовалите се.
Да кажа и това,че ползвах търсачката,критерия "спирачки" не изкара полезна тема.Ако съм пропуснал някоя-ще ви бъда благодарен за линк.
Comment